Δημιουργία Λογαριασμού για πρόσβαση σε υπηρεσίες Εύδοξος – Ακαδημαϊκή Ταυτότητα – ΑΤΛΑΣ

Για την χρήση των υπηρεσιών Εύδοξος – Ακαδημαϊκή Ταυτότητα – ΑΤΛΑΣ και όλες τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την Υποδομή Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης (ΑΑΙ) του ΕΔΕΤ,  θα πρέπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ του Ιδρύματος να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Uregister (https://uregister.teiwest.gr).

Μετά την δημιουργία του νέου Λογαριασμού η πρόσβαση στις υπηρεσίες Εύδοξος – Ακαδημαϊκή Ταυτότητα – ΑΤΛΑΣ και όλες τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την Υποδομή Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης (ΑΑΙ) του ΕΔΕΤ θα γίνεται:

  • με το ίδιο ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ που σας χορηγήθηκε από το τμήμα και
  • τον  νέο κωδικό πρόσβασης που έχετε βάλει στο Uregister .

Άλλες Χρήσιμες οδηγίες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Για Πρωτοετείς  Φοιτητές

Κατά την διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στο Uregister θα σας ζητηθούν ένα email και ένα κινητό τηλέφωνο προκειμένου να σας σταλεί ένας προσωρινός κωδικός για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Στα πεδία αυτά εισάγετε το email και το κινητό τηλέφωνο που είχατε βάλει κατά την ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ σας στο Υπουργείο. Είναι σημαντικά στοιχεία για την ανάκτηση κωδικού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Για Παλιούς Φοιτητές

Η είσοδος στην υπηρεσία για όλους τους παλιούς φοιτητές ( από ακαδ. έτος εισαγωγής 2015-2016 και πίσω) γίνετε με το λογαριασμό (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) που ήδη διαθέτετε και χρησιμοποιείτε για την είσοδο στο Student Web (χορηγείται από το τμήμα).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  θα πρέπει να γνωρίζετε τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) που έχετε.  Εάν δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα https://www.amka.gr/AMKAGR/ με την συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Ο νέος κωδικός εισόδου (password) που θα ορίσετε πρέπει:
Να έχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες.
Να έχει τουλάχιστον 5 διαφορετικούς χαρακτήρες.
Τουλάχιστον 2 μη αλφαβητικοί χαρακτήρες πρέπει να περιέχονται στον κωδικό.
Να μην περιέχει περισσότερα από 3 διαδοχικά νούμερα, σε αύξουσα ή φθίνουσα σειρά.
Να μην μοιάζει πολύ με το όνομα χρήστη.

Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα παρακαλούμε αποστείλετε email με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Τμήμα και Αριθμό) καθώς και με το πλήρες μήνυμα που θα σας εμφανιστεί στο uregister σε studentshelp@teimes.gr.

Εάν δεν ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας δεν θα μπορείτε να εισέλθετε στον Εύδοξο (για λήψη συγγραμμάτων), την υπηρεσία έκδοσης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (ΠΑΣΟ), Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ (ΑΤΛΑΣ).

Στην υπηρεσία StudentsWeb θα εξακολουθείτε να εισέρχεστε με τον λογαριασμό που ήδη χρησιμοποιείτε.

Comments are closed